Securitas neemt Services In Safety (SIS) over

Securitas neemt Services In Safety (SIS) over

PRESS RELEASE Securitas - Securitas neemt het bedrijf SIS nv (Services in Safety) over. SIS is gevestigd in de Antwerpse haven en gespecialiseerd in het leveren en verhuren van totaaloplossingen in brand- en veiligheidswachten. SIS telt 50 werknemers en heeft een zakencijfer van ±6mio EUR. Met deze overname versterkt Securitas haar positie in safety.

Vrijdag 29 juni 2018 —  

De laatste jaren heeft Securitas haar diensten uitgebreid van klassieke manbewaking naar geïntegreerde oplossingen. De overname van SIS past in deze strategie. Op een paar jaar tijd kende Securitas een sterke groei op vlak van safety-opleidingen. Zo bv. heeft Securitas het aantal deelnemers aan de ‘Opleiding kleine blusmiddelen’ in haar Fire Fighting Truck op twee jaar tijd verdubbeld naar 8700 in 2018.

“De opgebouwde kennis en de aanwezigheid van SIS in de petrochemische cluster in de haven van Antwerpen zijn een ideale aanvulling op onze diensten en klantenportefeuille. We zijn vandaag definitief de weg ingeslagen naar ‘geïntegreerde veiligheidsoplossingen’,” aldus Sven De Smet, Area Manager High Risk and Safety.

“Tijdens de gesprekken met Securitas bleek vrij snel dat we dezelfde visie delen over de toekomst van safety. We voorzien ook in de nodige continuïteit naar onze klanten toe, aangezien ons team integraal behouden blijft, en ik als bedrijfsleider aan boord blijf. De schaalvoordelen die een multinational als Securitas biedt, zijn zonder twijfel interessant voor onze klanten”, besluit voormalig eigenaar van SIS, Joël Goffart.